Video/ Si të regjistroni makinën? Rama: Pa pritje dhe kosto të tepërta

Kryeministri Edi Rama, ka publikuar një video mëngjesin e sotëm nëpërmjet së cilës tregon se të gjithë ata që duan të regjistrojnë një makinë tani nuk do t’i duhet më të sillet zyrave. Përkundrazi, do të kenë një shërbim cilësordhe me kosto më të ulët.

“MIRËMËNGJES 😊
dhe me lajmin e mirë se duke nisur nga sot eliminojmë të tjera angari, kohë pritjeje e kosto të tepërta për qytetarët e subjektet që regjistrojnë mjete rrugore për herë të parë, ju uroj një javë të mbarë🙏”, shkruan ai.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.