Urgjencat e Tiranës referohen tek Infektivi. Ja situata në spitalet COVID

Numri i të shtruarve në katër spitalet COVID në vend ka shkuar në 420 pacientë.

Rritja e rasteve në Shqipëri ka sjellë dhe ngarkesë të menëhershme në këto spitale.

Prej 4 ditësh, për shkak të rëndimit të situatës tek spitali ‘’Shefqet Ndroqi’’, urgjencat e Tiranës referohen tek Infektivi.

Brenda një sasie të shkurtër kohore, janë shtuar shtrimet, pasi më 15 janar “Shefqet Ndroqi” kishte 90 të shtruar, kurse sot 200.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.