“Unë jam Klodiani”/ Edhe shqiptarët e Londrës ngrihen në protestë

Edhe shqiptarët e Londrës kanë protestuar për vrasjen e Klodian Rashës. Një grup shqiptarësh është mbledhur para Ambasadës Shqiptare në Londër dhe me thirrjen “Unë jam Klodiani” ata kërkojnë njëzëri drejtësi.

Në shenjë revolte, ata janë grumbulluar që prej orës 16:00, ndërsa brohorasin “Drejtësi për Klodianin” dhe “Unë jam Klodiani”.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.