Remonti në Farkë, këto zona të Tiranës nesër do të jenë pa energji elektrike

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njofton se ditën e nesërme do të do të mbeten pa energji disa zona në Tiranë, për shkak të remontit të OST në NST Farkë.

Zonat që s’do të kenë energji elektrike gjatë intervalit kohor 09:00-10:30 do të jenë Pjesërisht Liqeni i Thatë dhe Vilat Lundër.

Njoftimi i plotë:

Njoftim për abonentët #Tiranë

Stakim, 15 dhjetor

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Farkë, në datën 15 dhjetor do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë

09:00-10:00

Pjesërisht Liqeni i Thatë

10:00-10:30

Vilat Lundër

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.