REMONTI/ Zonat në Tiranë që mbeten pa drita për 4 orë

OSHEE njofton se, për shkak të remontit të parashikuar në Valias, nesër do të stakohet energjia në disa zona të Tiranës.

Kështu, nga ora 10:00 deri në 14:00 nuk do të ketë drita në Bërxullë, Domje, Bathore, Bregu i Lumit dhe pjesërisht në Qerekë.

Njoftimi

Njoftim për abonentët #Tiranë

Stakim, 21 dhjetor

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Valias, në datën 21 dhjetor gjatë intervalit kohor 10:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë

Bërxullë, Domje, Bathore, Bregu i Lumit, Qerekë (pjesërisht)

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.