Referendumi/ Mbyllet procesi në Sarandë, votojnë 500 nga 850 anëtarë

Përfundon procesi i votimit në degën e Sarandës për referendumin e shkarkimit të Lulzim Bashës.

Raportohet se votuan për referendumin 500 nga 850 anëtarë me të drejtë vote, anëtarë të Partisë Demokratike nga tre bashki, Saranda, Finiqi dhe Konispoli.

Procesi përfundoi edhe në degën e Delvinës, ku morën pjesë në votim 168 nga 455 anëtarë.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.