Ramën nuk e zë karrigia: Bëjeni më të madhe

Kryeministri Edi Rama ndodhej në panairin e makinave në Tiranë ndërsa po shihte nga afër automjetet dhe karriget.

Mes tyre kishte edhe për video-lojëra, por edhe për zyrë. Rama u tundua dhe nuk hezitoi të ulej në njërën prej tyre, por ishte shumë e vogël për të.

“Kjo është e vogël për mua. Bëjeni më të madhe”, tha Rama. Ndërsa menaxheri aty pranë i tha se ishte për pilotë, jo për zyrë ndaj ishte zgjedhje e gabuar.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.