Rama publikon pamje nga një tjetër kantier i ri ndërtimi

Kryeministri Edi Rama, sikurse çdo mëngjes, ka gjetur edhe këtë fillimjave të urojë një ditë të mbarë me punimet në kantierin e Qukës-Qafë Plloçë, që ndikon jo vetëm në industrinë e turizmit, por edhe për zhvillimin ekonomik të kësaj zone.

“MIRËMËNGJES 😊
dhe me kantierin e Qukës – Qafë Plloçë, ku vijojnë intensivisht punimet për ndërtimin e këtij aksi rrugor të shumëpritur, i cili zbulon një tjetër pjesë të Shqipërisë magjepsëse për industrinë e turizmit dhe hap perspektiva të reja ekonomike e sociale për banorët e krejt kësaj zone, ju uroj një javë të mbarë”, shkruan Rama.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.