Rama: Artin tim e pëlqejnë më shumë tani që jam kryeministër

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama gjatë vizitës së tij në Amsterdam në një bashkëbisedim në qendrën e mirënjohur “De Balie”, foli për politikën, të ardhmen evropiane, por edhe për pasionin e tij për artin.

Pjesë nga diskutimi

Rama tha se ka filluar të merret me art që 3-vjeç. Ndërkohë i pyetur me batutë nga moderatori se sot e pëlqejnë për artin që bën se është kryeministër, Rama tha se kjo është e vërtetë.

Rama: Ka 20 vite që jam në politikën e ditës. Por po, jam marrë me art që 3 vjeç dhe jeta ime ka qenë e lidhur me pikturën, me artin. Mendova se kur vendosa të hyj në politikë, kjo do të mbaronte, por nuk mbaroi. Po bëj një lloj arti që po vlerësohet më shumë se kur nuk isha kryeministër.

Moderatori: Sepse jeni në pushtet dhe nuk thonë dot nuk ju pëlqen.

Rama: Po është edhe kjo.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.