Matura/ Provimi i Gjuhës së Huaj, ja linku ku do të gjeni notën

Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Evis Kushi ka publikuar sot rezultatet e provimit të Gjuhës së Huaj, provimi i parë Maturës Shtetërore.

Kushi shprehet optimiste për rezultatet e provimeve të maturantëve në tërësi, duke shtuar se në provimin e parë të Maturës Shtetërore, gjuhë e huaj, një pjesë e mirë kanë shkëlqyer me rezultatet e tyre maksimale.

Përsa u përket rezultateve të provimeve të tjera të maturës, ministrja Kushi ka shprehur urimet më të mira për të gjithë maturantët.

Linku i rezultateve

http://qsha.gov.al/infos/matura_2021/rezultate_d3_2021.pdf

Share With:
Tags
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.