Prokuroria e Elbasanit kalon në gjykim Seit dhe Kreshnik Manahasën

Prokuroria Elbasanit ka kaluar në gjykime Seit Manahasën dhe Kreshnik Manahasën.

Burime për Abc bëjnë me dije se dy vëllezërit akuzohen për pengmarrje, vjedhje me dhune ne bashkëpunim, ngacmim seksual dhe shtrëngim me dhunë për dhënie pasurie ( gjobëvënie).

Gjithashtu Prokuroria e Elbasanit ka kaluar për gjykim Kreshnik Manahasën për falsifikim dokumentesh.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.