Përzgjedhja e anëtarëve të BKH, mbyllet testimi i aftësive fizike

Nga 325 kandidatë që kanë aplikuar për t’u bërë hetuesit e rinjtë të Byrosë kombëtare të Hetimi, vetëm 210 prej tyre kanë mundur të kalojnë testin e Aftësive Fizike dhe u skualifikuan 115 të tjerë.

Kandidatët që kaluan testin e parë do i nënshtrohen më 15 qershor testit të Ese-së me shkrim.

Pjesë e vëzhguesve në testimin e Aftësive Fizike të kandidatëve ishin edhe përfaqësues nga SHBA dhe BE.

Share With:
Tags
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.