Përplasje mes banorëve të Bënçës dhe firmës për rrugën, Tare në komisariat

Paraditen e sotme banorët e Bënçës në Tepelenë janë përplasur fizikisht me përfaqësuesit e firmës që po ndërton rrugën që e lidh zonën me Kurveleshin.

Auron Tare, përfaqësues të firmës dhe banorë të zonës kanë përfunduar në komisariatin e policisë së Tepelenës.

Konflikti me firmën ka nisur pasi banorët akuzojnë se punimet nga marrja e inerteve për rrugën po shkatërron ekosistemin e luginës dhe po dëmton mjedisin.

Sipas tyre, peticioni me firmat që i jepte “OK” nisjes së punimeve është i falsifikuar dhe se nuk është firmosur nga banorët e fshatit.

Për këtë arsye, banorët sot kanë dalë në rrugë duke kundërshtuar vijimin e punimeve që solli më pas agravimin e situatës dhe përplasjet.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.