OSHEE njofton: Nesër ndërpritet energjia elektrike në këtë zonë të kryeqytetit

OSHEE ka njoftuar se duke nisur nga dita e nesërme, (datë 19.06.2021), do të stakohet energjia elekrike në zonën pranë Depos së Ujit në Tiranë.

OSHEE njofton, se energjia në këtë zonë të kryeqytetit, do të ndërpritet si pasojë e rikonstruksionit të kabinave, nga ora 9:00 në 16:00.

Njoftimi i OSHEE:

Pershendetje/ Njoftim për abonentët #Tiranë

Stakim, 19 qershor

Në vijim të investimit për rikonstruksionin e kabinave, në datën 19 qershor gjatë intervalit kohor 09:00-16:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

Pjesërisht: Zona pranë Depos së Ujit dhe rruga “Budi”.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.