Nuk ndryshojnë kufizimet, Komiteti i Ekspertëve e shikon situatën të qëndrueshme

Ndonëse pritej mbledhja e Komitetit Teknik të Eksprtëve për të tjera masa kufizuese në lidhje me epideminë COVID-19, diçka e tillë nuk ndodhi.

Sipas TCH, ekspertët vlerësojnë një situatë të qëndrueshme përsa kohë nuk ka numër të shtuar në 4 spitalet Covid.

Momentalisht nuk ka masa të tjera kufizuese, por kjo nuk do të thotë se nuk do të ketë para festave të fundvitit.

Një ndër skenarët e mundshëm që po diskutohet është fillimi i pushimeve dimërore më herët nga nxënësit e shkollave dhe zgjatja e tyre në më shumë ditë.

Përsa i përket grumbullimeve të këtyre ditëve, rezultati i tyre do të shikohet pas dy javësh ku parashikohet një rritje e numrit të të infektuarëve.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.