Nuk është më në qeveri, kritikat e Braçes: Rrënuam bujqësinë…

Ish-zv/ kryeministri Erion Braçe ka kritikuar hapur qeverinë e tij dhe reformat në bujqësi duke e fajësuar për ikjen e punëtorëve nga Shqipëria dhe rrënimin e këtij sektori të rëndësishëm për ekonominë.

“Në bujqësi në gjashtë muajt e fundit kemi humbur 29.000 punëtorë. Rroga e referuar nga INSTAT aty është vetëm 35. 580 lekë…”- shkruan ndër të tjera Braçe.

Sipas Braçes ky rrënim ka nisur në vitin 2018 ku sipas tij “një politikë fiskale vrau punën e qindra mijëra bujqëve…”

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.