Nesër nis aksioni për heqjen e mjeteve të paligjshme të transportit publik

Ditën e nesërme (e premte), nis aksioni i policisë për heqjen e mjeteve të palijgshme të transportit publik. Ky vendim erdhi pas kërkesës së përfaqësuesve të shoqatës së Transportit, e ndërsa kanë shprehur kërkesa dhe për përmirësimin e kushteve në terminalin te kthesa e Kamzës.

Nënkryetari i Bashkisë së Tiranës, Arbër Mazniku ka bërë me dije se brenda 6-mujorit të parë të vitit 2022 do të jetë gati terminali ndërqytetas i transportit publik.

Për të, kjo erdhi si pasojë e kërkesës ë përfaqësuesve të Shoqatës së Transporteve që thanë se te Terminali i Autobusëve te Kthesa e Kamzës nuk ka as kushte minimale, edhe pse është provizor. Po ashtu, Mazniku tha se për ato probleme që mund të adresohen shpejt, do të ndërhyhet menjëherë.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.