Në protestë për vëllain e vrarë, motra e Klodian Rashës humb ndjenjat para Kryeministrisë

Motra e Klodian Rashës, e ardhur nga Italia për të varrosur të vëllain dhe për të protestuar, ka humbur ndjenjat.

Teksa ishte duke protestuar, Bora Rashës i ka rënë gjendje të fikti, teksa për të ndihmuar atë janë angazhuar protestues edhe një police.

Ajo ishte duke mbajtur një flamur kuqezi të Shqipërisë në dorë, kur ka humbur ndjenjat para godinës së Kryeministrisë.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.