SHKODËR/ Ndërhyn FNSH, zmbrapsen të rinjtë e dhunshëm

Pas djegies së dokumenteve dhe objekteve të selisë së PSsë në Shkodër, ka ndërhyrë FNSH, e cila ka vendosur një barrikadë rreth institucionit duke zmbrapsur dhe larguar një grup të të rinjsh, që shkatërruan dhe dogjën gjithçka u doli para.

Policia ka krijuar gardh pranë selisë së PS-së që tashmë është mbuluar nga tymi e zjarri i vendosur sendeve në rrugën përpara. Protestuesit janë larguar, duke u spostuar disa dhjetëra metra.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.