Mbyllje e pjesshme në Gjirokastër/ Ja sa do të zgjasë

Do të ketë një mbyllje të pjesshme në qytetin e gjirokastrës por kryesisht mbyllja do të jetë në këto institucione shtetërore si: zyrat e Sigurimeve Shoqërore Gjirokastër, Zonat e Mbrojtura Malore si dhe zyra të administratës në Universitetin e Gjirokastrës.

Mbyllja e pjesshme mendohet se do të zgjasë 10 ditë deri sa të rikuperohen rastet e prekjes me Coronavirus te stafit.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.