Maturantët ende në provim, teza publikohet në rrjetet sociale

Maturantët sot po zhvillojnë testin e tyre të tretë, atë të lëndës së matematikës.

Por teza e këtij provimi, ende pa përfunduar orari zyrtar i tij është publikuar në rrjetet sociale.

Kujtojmë se e njëjta gjë ndodhi dhe me provimin e mëparshëm, atë të gjuhës shqipe.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.