Manastirliu: Instalohet rezonanca magnetike në Spitalin e Korçës

Për herë të parë në spitalin e Ķorçës është instaluar rezonanca magnetike, e cila do të rrisë cilësinë e shërbimit, duke ndihmuar në trajtimin më të mirë të pacientëve.

Lexoni postin e plotë ministres:

🏥 Për herë të parë në spitalin e #Ķorçës është instaluar rezonanca magnetike, e cila do të rrisë cilësinë e shërbimit, duke ndihmuar në trajtimin më të mirë të pacientëve.
✅Me rezonancën e re magnetike që plotëson shërbimin e imazherisë në Spitalin Rajonal të Korçës, zgjerojmë hartën e ofrimin të këtij shërbimi në spitalet rajonale, duke garantuar shërbimin #falas, me #cilësi dhe afër vendbanimit

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.