Këmbimi valutor për ditën e sotme, 5 Dhjetor 2021

Dollari amerikan sot blihet me 104.7 Lekë dhe shitet 110.7 Lekë.

Euro blihet me 119.1 Lekë dhe shitet me 124.1 Lekë.

Paundi britanik blihet me 140.4 Lekë dhe 145.4 Lekë.

Franga zvicerane blihet me 114.4 Lekë dhe shitet me 119.4 Lekë.

Dollari kanadez blihet me 81.5 Lekë dhe shitet me 86.5 Lekë.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.