Katër kandidaturat që synojnë kreun e Dhomës së Avokatisë

Dhoma e Avokatëve të Shqipërisë po zhvillon sot në ambjentet e Muzeut Kombëtar, zgjedhjet për organet drejtuese të Dhomës Vendore Tiranë.

Votimi po vijon prej orës 08.00 dhe pritet të zgjasë deri në 18.00.

Kandidaturat për pozicionin e Kryetarit të Dhomës Vendore Tiranë, të miratura nga Komisioni Zgjedhor pranë Dhomës së Avokatëve të Shqipërisë, janë avokatët Edmond Petraj, Fatmir Brakaj, Ledio Braho dhe Saimir Vishaj.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.