Kapshticë/ Pritet fluks për festa, ja sa persona kanë hyrë në 24 orët e fundit

Gjatë 24 orëve të fundit kanë qenë hyrë nga Greqia në drejtim të tokës shqiptare 214 persona dhe 44 kamionë, informacion ky i konfirmuar nga drejtoria vendore e kufirit dhe emigracionit.

Pala greke nga dita e djeshme ka hapur në mënyrë të pjesshme kufirin, duke lejuar daljen nga Greqia në drejtim të Republikës së Shqipërisë për shtetasit shqiptarë dhe kamionët e tonazheve të rënda.

Shtetasit shqiptarë që dalin nga toka helene e hyjnë drejt tokës shqiptare lejohen të kalojnë kufirin vetëm në këmbë.

Ndërkohë që sipas autoriteteve tona kufitare bëhet me dije se ditët në vazhdim pritet që fluksi të jetë më i madh, përshkak të festave.

Momentalisht pika e kalimit kufitar të Kapshticës është duke punuar me dy sportele.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.