Itali/ Shqiptarët rrugët e qytetit me “Benzin” me targa shqiptare e sirena policie

Dy të rinj shqiptar janë arrestuar në Itali.

Dy të rinjtë të moshave 26 dhe 34 vjeç, lëviznin me një makinë tip “Benz” me targa shqiptare në rrugët e qytetit Teverola.

Ata, përpos se nuk kishin ndërruar targat, kishin instaluar mbi makinën dy sirena policie.

Pikërisht, kjo ishte dhe arsyeja se përse të rinjtë janë arrestuar nga karabinierët, shkruajnë mediat përtej Adriatikut.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.