ISHP publikon protokollin për 25 Prillin: Distancë dhe maska

Instituti i Shëndetit Publik ka bërë publik protokollin për votimet e 25 prillit. Sallat e votimit rekomandohen që të jenë në katin e parë, dhe të kenë hyrje dhe dalje të veçantë me qëllim shmangien e grumbullimeve.

Maska është e detyrueshme, teksa kutitë e votimit dhe dhomat e fshehta duhet të vendosen 2 m larg komisionit.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.