Hakerat godasin edhe Maqedoninë e Veriut

Pas Shqipërisë, Kosovës dhe Malit të Zi, hakerat kanë goditur edhe Maqedoninë e Veriut.

Mësohet se faqja e internetit të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në Maqedoninë e Veriut është sulmuar nga hacker-ët grekë këtë pasdite.

Kjo faqe momentalisht është jashtë funksionit dhe nuk ofron asnjë shërbim.

Institucioni në fjalë ende nuk ka asnjë reagim lidhur me sulmin në fjalë.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.