Videot në Tik-Tok/ Gjyqtarja jep dorëheqjen: KLGJ të jetë gjakftohtë

Enkeleda Kapedani ka dhënë dorëheqjen si zv.kryetare e Gjykatës së Elbasanit, pas publikimit të videove në rrjetin social Tik-Tok.

Kapedani ka komunikuar dorëheqjen e saj në seancën dëgjimore të Këshillit të Lartë Gjyqësor, ku ka dhënë sqarimet për videot e publikuara.

“Në këtë situatë u bëra kokë turku, por i kërkoj KLGJ të jetë gjakftohtë. Mos lejoni që bota e krimit të ndikojë tek vendimi juaj. Kërkoj ndjesë dhe shpresoj që KLGJ do të japë një vendim të drejtë”, u shpreh gjyqtarja.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.