Gjesti simbolik i protestuesve, me duart mbi kokë shtrihen përpara Kryeministrisë

Protestuesit kanë bërë një gjest simbolik për vrasjen e Klodian Rashës nga një polic.

Duke vendosur duart prapa kokës, ata janë shtrirë para Kryeministrisë.

Disa prej tyre morën pjesë në këtë gjest për të simbolizuar vrasjen e një të riu nga një polic, krim që ka revoltuar të rinjtë dhe shoqërinë në 5 ditët e fundit në Tiranë e Shqipëri.

Share With:
Tags
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.