Foto/ Ja çfarë mbeti, pasi protesta mbaroi!

Protestuesit pas pemës së Krishtlindjeve pranë Kryeministrisë, sulmuan edhe pemën e kryeqytetit para Bashkisë së Tiranës, dhe të gjitha zbukurimet e festave të fundvitit. Ja çfarë mbeti, pasi mbaroi protesta.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.