“Bëj si them unë, jo si bëj unë”/ Deputetët, pa maska në Kuvend

Komisionet parlamentare po zhvillohen njëkohësisht në Kryesinë e Kuvendit, ndërsa disa prej tyre po diskutojnë për pandeminë.

Të gjithë pjesëmarrësit në Komisione shkelin rregullat e Covid-19, duke hyrë në ambientet e Kryesisë pa maskë dhe nuk respektojnë as distancën fizike.

Komiteti i Ekspertëve ka vendosur me detyrim maskën për ambientet e mbyllura, ndërsa asnjë nga ligjvënësit nuk e zbaton atë.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.