Eriksen vendos të operohet, mjeku i tij: Futbollisti duhet të marrë patjetër këtë trajtim

Christian Eriksen përsoi atak kardiak në ndehsjen e Danimarkës kundër Finlandës. Sot detaje të reja janë bërë publike nga gjendja e tij shëndetësore. Sipas lajmeve, Eriksen ka vendosur të operohet.

Mjeku i tij, tha se është e domosdoshme që lojtari të operohej dhe të merrte trajtimin “Heart Starter”. Në trupin e tij do të futet një “Defribilator i implantuar”.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.