DASH: Mbështesim hapjen e negociatave për Shqipërinë dhe MV

Departamenti Amerikan i Shtetit ka dalë në një deklaratë zyrtare, ku thuhet se mbështesin hapjen e negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.

Njoftimi zyrtar i qeverisë së Shteteve të Bashkuara

Ne mbështesim hapjen e negociatave të pranimit në BE me Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë pa vonesë. Ne jemi duke u angazhuar në nivelet më të larta të qeverisë për të demonstruar përkushtimin tonë në rrugët evropiane të aspirantëve.

VIjon…

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.