COVID-19, kjo është “zona e kuqe” në Shqipëri

Tirana mbetet edhe qyteti me më shumë të infektuar dhe të vdekur, pasi 7 nga 8 viktimat e 24 orëve të fundit ishin nga kryeqyteti.

Edhe numri më i lartë i rasteve aktive i takon Tiranës, në të cilën jetojnë 12698 qytetarë të infektuar me koronavirus, shumë herë më shumë se çdo qark tjetër.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.