Çfarë ndodhi/ Bankomati u bën ‘golin’ hajdutëve në Athinë

Grabitësit që hodhën në erë një bankomat në Pirea,  Athinë  i ndodhi e papritura.

I gjithë mundi dhe puna që bënë për të vjedhur eurot dështoi, falë mekanizmit anti-vjedhje të bankomatit inteligjent.

Paratë që ata vodhën janë të padobishme, nuk mund të përdoren askund në treg, pasi menjëherë pas goditjes makineria aktivizoi sistemin që i ngjyros paratë me bojë të gjelbër, lejla dhe të kuqe.

Ky quhet sistemi inteligjent i asgjësimit të kartëmonedhave.

Nëse këto para hidhen në treg, është e dukshme që janë të grabitura.

Kështu, tentativat e grabitësve janë të destinuara të dështojnë, pasi shkelja në çdo mënyrë e një bankomati, aktivizon mekanizmin që lyen kartëmonedhat, ato bëhen të padobishme dhe nuk “kalojnë” askund.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.