Çdo ditë mbi 300 persona në Urgjencën e QSUT 

Covid ka ndikuar në agravimin e sëmundjeve të tjera të pacientëve.

Mbi 300 persona në ditë përplasen në urgjencën polivalente në QSUT për shkak të virozave dhe sëmundjeve të ndryshme të nxitura edhe nga Covid.

Rastet më të shumta janë me probleme kardiake, diabeti dhe ato pulmonare.

Rritja e numrit të të infektuarve me Covid është shoqëruar edhe me raste në urgjencën e QSUT.

Mjeku Eqerem Hasani thotë se çdo ditë 2 nga rastet urgjente rezultojnë se janë të prekur me Covid.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.