Bie dëbora e parë e dimrit për këtë vit, zbardhet maja e Gjalicës

Bie dëbora e bardhë për këtë sezon. Maja e Gjalicës në Kukës është zbardhur nga bora e parë e dimrit.

Moti i paqëndrueshëm dhe ulja e temperaturave ka sjellë reshje dëbore në lartësitë në lartësinë 1900 metra mbi nivelin e detit.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.