Mjeku Alimehmeti: Pse nuk do ta bëj vaksinën anti-COVID

Mjeku Ilir Alimehmeti deklaroi se, gjasat janë që ai ta refuzojë vaksinën anti-Covid. Ai sqaroi arsyet që e çojnë të ndërmarrë këtë vendim.

“Unë personalisht, nuk mund ta ndaj dot trurin nga trupi im. Në mendjen time dua, së pari, të shoh të dhënat e plota mbi çfarëdolloj vaksine për ta diskutuar efikasitetin e saj, siç bëjmë me çdo mjekim tjetër, sepse prandaj quhen udhëzues. Se në fund fare çdo mjek ka të drejtën e tij për të menduar dhe vepruar në bazë të mendimit të tij professional. Pra, pa të dhënat e plota nuk kam asnjë mendim. Gjasat më të mëdha janë, jo”, tha ai për “Vizion Plus”.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.