Antiterrori do të marrë në pyetje të gjithë të kthyerit nga Siria

Pasi i kthyen në 1 gusht në vendin tonë, Antiterrori do të marrë në pyetje 19 qytetarët shqiptarë që u kthyen nga një kamp i Sirisë.

Bëhet fjalë për 5 gra dhe 14 fëmijë të mitur, të cilët u sollën në atdhe me një charter të vënë në dispozicion nga qeverisa shqiptare.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.