Shefja e re e BE në Tiranë jep mesazhin e parë

Ambasadorja e BE-së, Christian Hohmann nisi këtë javë misionin e saj në Shqipëri.

Në një mesazh të adresuar për shqiptarët Hohmann tha Se hapja e bisedimeve të anëtarësimit me Shqipërinë do të sjell më afër BE-në me vendin tonë dhe se kjo gjë na bën më të fortë.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.