Ambasada e SHBA: Lufta kundër korrupsionit kërkon më shumë se fjalë

Ambasada e Shteteteve të Bashkuara të Amerikës, në Tirane, ka përcjellë një mesazh me rastin e 9 dhjetorit, Ditës Ndërkombëtare Kundër Korrupsionit, duke theksuar se “lufta kundër tij kërkon më shumë se fjalë”

“9 dhjetori është Dita Ndërkombëtare Kundër Korrupsionit! Lufta kundër korrupsionit kërkon më shumë se fjalë, dhe kjo është arsyeja përse Shtetet e Bashkuara janë dhuruesi më i madh i mekanizmave kryesorë në botë për kontrollin e korrupsionit, për t’u siguruar që vendet i përmbushin detyrimet e tyre”, thekson Ambasada e SHBA-së në Tiranë.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.