A do ndryshojë ora e ndalim-qarkullimit? Ja kur mblidhet Komiteti Teknik i Ekspertëve

Komiteti Teknik i Ekspertëve pritet të mblidhet në fillim të javës për situatën e COVID-19 në vend. Deri tani situata është vlerësuar e qëndrueshm, dhe e vetmja pikë ku po diskutohet është ora e ndalim-qarkullimit.

Për shkak të afrimit të festave dhe grumbullimeve të qytetarëve në bar restorante për të festuar, anëtarët e Komitetit Teknik kanë propozuar që të ndryshojë ndalim-qaekullimi nga ora 22:00 deri në 06:00 që është aktualisht në 20:00-06:00. Vendim ky që pritet të merret nga anëtarët e Komitetit.

Deri tani, në Shqipëri janë regjistruar afro 800 raste në ditë, me një mesatare të numrit të viktimave që arrin në 14 në ditë.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.