Tenderi i uniformave/ 8 arrestime nga SPAK në Ministrinë e Brendshme (Emrat)

Janë 8 zyrtarë të Ministrisë së Brendshme, anëtarë të Komisionit të Vlerësimit të Ofertave dhe ish-drejtoresha e Prokurimeve Publike që janë ndaluar nga SPAK, si pjesë e grupit që ka shkelur barazinë në tendera.

Burimet bëjnë me dije se zyrtarët e arrestuar deri tani janë:

Edlira Naqellari, ish-drejtoresha e Blerjeve të Përqëndruara në MPB, e shkarkuar nga ministri Bledi Çuçi 8 ditë më parë.

Flutura Çekrezi, zyrtare pranë Agjencisë së Blerjeve të Përqëndruara.

Fatmir Demneri, anëtar i KVO.

Mariglen Buzali, anëtar i Komisionit të tenderit.

Kreshnik Bejkaj, anëtar

Ani Omuri, anëtar

Anisa Bogdani, anëtar

Gëzim Mingaj, anëtar.

Share With:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.